“Be the change you want to see in the world” – Ghandi

Over EQ Travels

We leven in een maatschappij waar de mogelijkheden eindeloos zijn en alles gaat in een enorm hoog tempo. Vaak gestrest, met (zelf opgelegde) druk en het geeft mij vaak het gevoel dat we langs elkaar heen leven.

 

Ik mis de gezelligheid, hou ervan om samen avonturen te beleven en geloof heilig in het idee van leren en ontwikkelen in ontspanning buiten je reguliere omgeving.

Kan dit anders?
Ik had en heb nog steeds veel vragen: Waar doe ik het voor? Waar vind ik inspiratie? 
Waarom sluiten we onszelf de hele dag op op kantoor als we weten dat beweging en een natuurlijke omgeving zo belangrijk voor ons zijn? Hoe kan ik productiever te werk gaan, zodat ik tijd overhoud voor de dingen die voor mij belangrijk zijn? Waar is de echte connectie?

 

Kan dit niet anders? Ik denk het wel. Zoals Ghandi heel mooi zei: wees de verandering die je wilt zien in deze wereld. EQ Travels is mijn antwoord op de verandering die ik zou willen zien.

Kom in beweging
Mijn naam is Mark van der Wiel en met EQ Travels creëer ik samen met gepassioneerde sprekers, coaches en trainers een ervaring, waarbij je even kunt ontsnappen uit je dagelijkse sleur.

 

Een moment voor jezelf, waar we even op pauze drukken en stil staan bij de dingen die voor jou belangrijk zijn. En dat op een heerlijke bestemming met gelijkgestemden en verrassende activiteiten waar je letterlijk in beweging wordt gezet. Zo wissel je een surfsessie af met personal coaching en een unieke boksles met inspirerende verhalen. Laat je verrassen!

14650525_1446299655383759_7577163999485952182_n