Lovers of life

Partners

De partners waar wij mee samenwerken zijn specialist
in hun vakgebied en beschikken over eigenschappen die wij
ontzettend belangrijk vinden.
Ze zijn ondernemend, hebben passie voor hun vak, zijn
inspirerend, avontuurlijk, ze houden van sociaal contact en
het zijn echte lovers of life!
Blender communicatie

Blender Communicatie

Emily Kenninck & Yvanka Bouman

Blender Communicatie heeft ons vanaf het eerste uur geholpen bij het opzetten en positioneren van EQ Travels. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen van het logo, de huisstijl en ook het vormgeven en bouwen van deze website. Ook hielp Blender Communicatie bij het schrijven van onze teksten. We hopen dat zij nog lang betrokken blijven bij EQ Travels!

 

“Wij bewonderen de positieve denkwijze van Mark. Hij volgt, net zoals wij dat gedaan hebben, zijn passie door EQ Travels op te richten. Het willen helpen van anderen op een rustige en doordachte manier sluit aan bij die van ons. Bewust bezig zijn met wat je doet en soms even op pauze drukken. Iets dat wij door deze samenwerking nog vaker proberen toe te passen in ons werk en leven.”

Leefstijl coach @ Granvida.nl

Cedric Rachmad

Komend van uit het bedrijfsleven, weet Cedric als geen ander hoe het is om in de ratrace te leven.
Die ervaring heeft geleid tot een zoektocht en ontwikkeling als coach.

“Het leven gaat pas voor je werken als je stopt met er tegen te vechten. Dat betekent dat je leert te accepteren wat is, en vanuit ontspanning probeert te handelen.

Want flow ontstaat alleen als er ruimte is om vrij te bewegen.”

Middels diverse opleidingen heeft hij een werkwijze ontwikkeld die inspeelt op de behoefte van de cliënt.
Cedric is een voorstander van ervaringsgericht coachen. We zijn namelijk gewend om alles op te lossen vanuit het hoofd. Maar het zijn vaak de emoties die zorgen voor ons gedrag. Het is dan ook zaak om de verbinding te maken en houden tussen hoofd en hart.

Cedric Rachmad
Surflife + afbeelding logo

Surf host

Surflife

Surflife organiseert al sinds 1991 geweldige surftrips naar de beste en meest constante surfspots aan de Franse, Spaanse en Portugese Atlantische kust. Deze spots zijn geschikt voor surfers van ieder niveau. Surflife bestaat uit een groep surfers die deze passie graag delen, zodat jij een onvergetelijke surftrip beleeft.

 

“In Frankrijk, Mimizan-Plage hebben wij Single Fin Hotel & Lodge in 2018 geopend, de ideale locatie voor de events van EQ Travels. Ingeklemd tussen de bossen en de zee, gelegen aan het rivierfront, op slechts een steenworp afstand van het strand. Dagelijks ontbijt, lunch en het organiseren van surflessen, wordt voor de deelnemers van EQ Travels verzorgd. Relaxed, beachy en smaakvol, het heeft het allemaal.”