Lovers of life

Partners

De partners waar wij mee samenwerken zijn specialist
in hun vakgebied en beschikken over eigenschappen die wij
ontzettend belangrijk vinden.
Ze zijn ondernemend, hebben passie voor hun vak, zijn
inspirerend, avontuurlijk, ze houden van sociaal contact en
het zijn echte lovers of life!
Blender communicatie

Blender Communicatie

Emily Kenninck & Yvanka Bouman

Blender Communicatie heeft ons vanaf het eerste uur geholpen bij het opzetten en positioneren van EQ Travels. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen van het logo, de huisstijl en ook het vormgeven en bouwen van deze website. Ook hielp Blender Communicatie bij het schrijven van onze teksten. We hopen dat zij nog lang betrokken blijven bij EQ Travels!

 

“Wij bewonderen de positieve denkwijze van Mark. Hij volgt, net zoals wij dat gedaan hebben, zijn passie door EQ Travels op te richten. Het willen helpen van anderen op een rustige en doordachte manier sluit aan bij die van ons. Bewust bezig zijn met wat je doet en soms even op pauze drukken. Iets dat wij door deze samenwerking nog vaker proberen toe te passen in ons werk en leven.”

Trainer EQfit

Richard Dalmolen

Richard coacht al jaren als partner & opleider van EQfit, waar hij honderden mensen heeft geholpen met het creëren van zelfvertrouwen, meer rust en een emotionele balans.

 

“Ik geloof dat mensen hun hoogste doelen bereiken wanneer ze vanuit het hart handelen en uit egoïstische patronen en negatief denken stappen. Het is mijn passie geworden om mensen hier in te coachen.’’

 

De EQ Masterclass die Richard voor ons verzorgt, zet je letterlijk in beweging, onder andere door middel van boksen. De EQfit methode die Richard hanteert zorgt ervoor dat je op een krachtige manier bewust wordt gemaakt van je eigen gedrag in dagelijkse situaties. Het laat je voelen wat stress, prestatiedrang en negatieve gedachtes met jou en je lichaam doet.

 

Vanuit daar werk je tijdens de oefeningen aan nieuw gedrag en ervaar je direct de meerwaarde van rust, zelfvertrouwen, positieve gedachtes en breng je duurzame veranderingen teweeg in jouw leven.

35330056_1941017832639613_6470230959974252544_n
Surflife + afbeelding logo

Surf host

Surflife

Surflife organiseert al sinds 1991 geweldige surftrips naar de beste en meest constante surfspots aan de Franse, Spaanse en Portugese Atlantische kust. Deze spots zijn geschikt voor surfers van ieder niveau. Surflife bestaat uit een groep surfers die deze passie graag delen, zodat jij een onvergetelijke surftrip beleeft.

 

“In Frankrijk, Mimizan-Plage hebben wij Single Fin Hotel & Lodge in 2018 geopend, de ideale locatie voor de events van EQ Travels. Ingeklemd tussen de bossen en de zee, gelegen aan het rivierfront, op slechts een steenworp afstand van het strand. Dagelijks ontbijt, lunch en het organiseren van surflessen, wordt voor de deelnemers van EQ Travels verzorgd. Relaxed, beachy en smaakvol, het heeft het allemaal.”